Huwelijksfeest Jan Antoni Nekkers

Op 30 juli 2011 vierden Jan Antoni Nekkers (1920) en zijn vrouw Gerrie Schuurman hun 60-jarig huwelijksfeest in Zutphen.

Er waren op die zaterdagmiddag wel 70 familieleden aanwezig in de tuin van Jan Antonie. Zelfs een nicht uit Canada was er, en drie neven uit Canada met hun echtgenotes. Zie onze foto pagina.

Op dat feest vertelde zus Duike (1925) dat zij nog een foto van opa en oma Nekkers-Aalders (geboren in 1853) in bezit heeft.

De reŁnie in de Verenigde Staten

In 2007 nodigde Nancy ons uit voor een reŁnie. Lees de uitnodiging.

Nu is het al weer achter de rug. Een verslag van derde reŁnie van de Nekkers/Neckers familie:

Een geweldig evenement, de derde reŁnie op 26 juli 2008 in de stad Holland in Michigan (USA). Meer dan 35 aanwezigen, van wie 5 uit Canada, 2 uit Europa en de andere deelnemers kwamen uit diverse staten van de USA. De organisatie van deze bijeenkomst was in handen van Nancy Blackwell-Neckers, die haar zomerhuis aan het strand van het meer van Michigan beschikbaar heeft gesteld. In de ochtend kwamen de deelnemers zich melden. Sommigen hadden elkaar tientallen jaren niet meer gezien. De kinderen van Nancy en hun echtgenoten zorgden voor een stevige lunch en de middag werd besteed aan praten, strandbezoek, zwemmen, zonnebaden, oude foto's en films bekijken en aan het bestuderen van het door Peter Nekkers uit Nederland meegebracht complete elektronische archief. Vlak voor het BBQ-diner (ook weer verzorgd door de kinderen van Nancy) werd er door Peter een presentatie van de familiegeschiedenis gegeven. Daarna deelde Nancy een prachtig herinneringsglas met opdruk uit. Dat werd vervolgens gevuld met champagne. De deelnemers hieven het glas op de bijeenkomst en op de aanstaande verjaardag van de oudste deelnemer, Carlyle Neckers (96 jaar). Nancy verdient een groot compliment voor haar voorbereiding (vanaf zomer 2007) en uitvoering van deze geslaagde reŁnie. De zon scheen de gehele dag boven Holland (MI), maar zonder zon zouden we net zoveel genoten hebben. Er werd in alle hoekjes en plekjes gebabbeld, gedronken en gelachen.

De website is kleiner...

Ten gevolge van nieuwe wetgeving op privacy van persoonsgegevens ziet u vanaf deze versie van de website minder personen. De gegevens van personen die na circa 1920 zijn geboren worden niet meer vertoond. Deze gegevens zijn uiteraard nog wel in het familie archief en in de computer database. Dus, wanneer u iets over een recent deel van de stamboom wilt zien, vraag het dan gerust aan de website beheerder.

Maar...

Het kan nog wel even duren, alvorens zoekmachines als Google alle verwijzingen naar onze jongste familieleden zijn 'vergeten'.

Foto's

Zie onze pagina met foto's van de evenementen.